Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Ένα Ή Κανένα» της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου έγινε χθες το βράδυ στο “Pantheon Theater” το οποίο μετατράπηκε σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή για τις ανάγκες του φαντασμογορικού show, που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του θαμώνων που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά.

Παλιά και νέα αγαπημένα τους τραγούδια παρουσιάστηκαν με φόντο σημεία της πόλης και μια ιστορία να ξετυλίγεται γύρω από αυτά.

Η Άννα Βίσση με δημιουργία Apostolos Mitropoulos

vissi

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αντώνη και την Άννα να ερμηνεύουν επί σκηνής το νέο τους ντουέτο “Ένα ή κανένα”, το οποίο ακούσαμε και στο τέλος της βραδιάς και να κερδίζουν φυσικά το χειροκρότημα του κοινού.

Μάλιστα στο φινάλε της παράστασης ο τραγουδιστής είχε ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη για την Άννα. Τραγούδησε μαζί με όλους τους θαμώνες το τραγούδι για τα γενέθλιά της και στο τέλος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί, δείχνοντάς της έτσι την αγάπη του.

Στο τέλος η Άννα Βίσση τον ρώτησε πότε έχει κι εκείνος γενέθλια και όταν της είπε  ότι είναι καλοκαίρι του είπε: «Ωραία θα στη φυλάω»!

H Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούν “Ένα ή Κανένα”