Τι και αν είσαι star, τι και αν κολυμπάς στα εκατομμύρια και μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ονειρεύεσαι, τι και αν φέρνεις ζεστό χρήμα στο ταμείο του box office, τι και αν σφάζονται οι παραγωγοί στα πόδια σου για έναν ρόλο;

Ο μόνος άνθρωπος που πρέπει να φοβάσαι, όταν είσαι star, είναι ο στιλίστας σου, ο οποίος μπορεί να σε «θάψει». Και όχι, δεν είμαστε εμείς κακεντρεχείς, το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες…

Και στο red carpet οι λάθος επιλογές «τιμωρούνται» γιατί οι stars βλέπουν την κακή εικόνα του εαυτού τους, να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο πριν από την λαμπερή τελετή!

Για να δούμε ποιες ήταν οι πέντε χειρότερες εμφανίσεις…

Η Bjork μαγεύει με την φωνή της, αλλά δυστυχώς προκαλεί γέλια με την εμφάνισή της. Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και φτάνουμε στο 2001, όπου η Bjork εμφανίζεται με ένα φόρεμα κύκνο… Ο κόσμος της μόδας ταρακουνήθηκε και ο σχεδιαστής του φορέματος μάλλον συνελήφθη από την fashion police.

Bjork

H Gwyneth Paltrow το 2002, φόρεσε μια τουαλέτα του Alexander McQueen, που μάλλον αποτέλεσε και την πιο άτυχη επιλογή της. Έφταιγαν τα μαλλιά της; Έφταιγε το στήσιμό της; Έφταιγε το γεγονός, ότι δεν φορούσε σουτιέν; Είχε μιλήσει άσχημα στον στιλίστα της και εκείνος την εκδικήθηκε; Όπως και να έχει, αυτή ήταν μια εμφάνιση που η Gwyneth δεν θα θέλει να θυμάται!

paltrow

Αυτό που φόρεσε η Uma Thurman, στη συνέχεια πρέπει να το έκαψε! Ένα λευκό φόρεμα, με χρυσές και γαλάζιες λεπτομέρειες, που κανένας δεν μπορούσε να το αποκαλέσει σικ. Εκείνη την ημέρα, ο καθρέφτης στο σπίτι της πρέπει να είχε σπάσει! Πώς αλλιώς να το εξηγήσει κανείς;

oscar1

Η Celine Dion ήθελε να κάνει την διαφορά στα Oscars το 1999! Και τα κατάφερε, αλλά επειδή θεωρήθηκε από τους ειδήμονες κακοντυμένη. Γιατί το λευκό κοστούμι έφερε την υπογραφή του Christian Dior, αλλά δεν της ταίριαζε. Έμοιαζε περισσότερο με σακί παρά με κοστούμι!

celine

Το 1994 η costume designer Lizzy Gardiner βραβεύτηκε με Oscar για την δουλειά της στην ταινία «The Adventures of Priscilla, Queen of Desert». Αυτό, όμως που φορούσε ήταν ανεκδιήγητο! Ένα φόρεμα με χρυσές… κάρτες! Αναγνωρίζουμε ότι για να το βάλει αυτό, ήθελε τόλμη!!! Οι στιλίστες έσκισαν τα πτυχία τους και έπεσαν σε κατάθλιψη!

Lizzy Gardiner