Η Νίνα Λοτσάρη γεννήθηκε στην Πάτρα, μέσα σε μία μουσική οικογένεια, με τον πατέρα της, Νίκο, να της δίνει το έναυσμα της κλασσικής παιδείας και να την μυεί σε αρχέγονα και αναλλοίωτα ακούσματα, όπως αυτά των Pink Floyd. Ο παππούς της Δημήτρης, δεξιοτέχνης του βιολιού, την επηρέασε εξίσου, δίνοντας της από μικρή ηλικία, το στίγμα που έμελλε ν’ ακολουθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή της. “Από πολύ μικρή γνώριζα αυτό πού ήθελα να κάνω”, είχε δηλώσει η ίδια, “άρπαζα τα μικρόφωνα που βρισκόταν στο σπίτι μου και τραγουδούσα τα πάντα, από Γλυκερία, μέχρι όπερα” τόνισε.

Η Νίνα Λοτσάρη είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της εγχώριας showbiz, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν πως ο χρόνος δεν την αγγίζει, αφού κάθε χρόνο δείχνει και πιο νέα! Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και αν θα τολμούσε η ίδια να κάνει, είχε πει χαρακτηριστικά: : “Αν πήγαινα στο καθρέφτη και έλεγα ότι δεν θέλω να το βλέπω αυτό, θα το έκανα. Δεν είναι ταμπού αυτό το πράγμα. Οι υπερβολές είναι το κακό. Να γίνεις άβαταρ. Αυτό είναι τραγικό και συνήθως ρωτάω “ποιος είναι ο γιατρός σας για να μην πάω;”

ninal

Η Νίνα Λοτσάρη πάντως όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά από τότε που ήταν πιο νέα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν αρκετά χρόνια, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό, οι φίλοι της την φώναζαν Νικολέτα και συμμετείχε σε οπερέτες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

nina

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της, η Νίνα Λοτσάρη έχει στο ενεργητικό της έναν γάμο και ένα χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα κορίτσια.

H Νίνα Λοτσάρη με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη

lotsarisk

Μετά τον χωρισμό της η show woman έκανε διάφορες σχέσεις, με νέοτερους άντρες. Με τον Σπύρο Μπράτο ποδοσφαιριστή και με το μοντέλο Γιώργο Μπαβέλη.

H Nίνα Λοτσάρη με τον πρώην αγαπημένο της, Σπύρο Μπράτο

lotsarimpratos

Η  Νίνα Λοτσάρη με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπαβέλη

mpavelis

Αυτή την περίοδο όμως, είναι μόνη αν και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες θέλουν τη Νίνα και τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό να έχουν έρθει πολύ κοντά, χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο να έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Η Νίνα Λοτσάρη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

lotsari

 

Η Νίνα Λοτσάρη με τον Τάκη Ζαχαράτο στον Πρωινό Καφέ πριν αρκετά χρόνια

Ο γάμος της Νίνας Λοτσάρη με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη

Δείτε φωτογραφίες της Νίνας Λοτσάρη

[doptg id=”1447″]