Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος του 4ου live του “Just the 2 of us” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Mou και σχολίασε την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά αλλά και τα νεύρα της Ρούλας Κορομηλά. 

«Δεν τον παρατήρησα καθόλου! Μου ξεφεύγουνε αυτά γιατί έχω το νου μου τι θα μου πουν στο ακουστικό, που πρέπει να πάω μετά, δεν δίνω σημασία γενικότερα σε αυτά» είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά και του Νικόλα Καραγιαούρη, είπε: «Με στεναχώρησε το φινάλε δεν σου κρύβω! Βέβαια, δεν θέλω και κανένας να φεύγει. Αν γίνεται θα ήθελα να μείνουν όλοι, θα ήθελα να εφευρεθεί κάτι άλλο, κάποιος άλλος όρος σε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς θα αποχωρήσουν αρκετοί και σιγά σιγά όλο και θα λιγοστεύουμε» είπε και πρόσθεσε: «Η Ράνια και ο Νικόλας ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα στο παιχνίδι αυτό. Απλώς είναι απρόβλεπτο αυτό το παιχνίδι και δεν μπορείς να ξέρεις και για αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να επαναπαύεται ουσιαστικά και να νομίζει ότι επειδή κάποιος παίρνει καλή βαθμολογία, αυτό είναι αυτόματα και το εισιτήριο του για την παραμονή του στο παιχνίδι»

Δείτε όσα είπε: