Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε πρόσφατη τηλεοπτική του εκπομπή μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το αν είναι τώρα ερωτευμένος. 

«Έχω κάτσει καιρό σε σχέση. Είχα σχέση τέσσερα χρόνια. Είμαι 28 σήμερα και η σχέση κράτησε από τα 21 μέχρι τα 25. Στο άνθος της ηλικίας μου…» παραδέχτηκε στην εκπομπή “Ελένη” και συμπλήρωσε: «Και στο σχολείο είχα κάνει σχέσεις. Η πρώτη μου σχέση ήταν μία από άλλο σχολείο, αλλά είχαμε σχέση για ένα χρόνο. Ήταν μια κοπέλα που λεγόταν Ζαΐρα. Από την Κέρκυρα ήταν από ό,τι θυμάμαι. Ήταν η πρώτη μου σχέση, ο πρώτος μου έρωτας. Επίσης, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερη».

Όσο για το ποιο είναι το πρόβλημά του όταν βρίσκεται σε μια σχέση, ο 28χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε: «Ζορίζομαι στις σχέσεις, επειδή είμαστε πάρα πολύ δεμένη παρέα με τους φίλους μου και περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Παίζουμε playstation, τάβλι. Εκεί είναι δύσκολο μια κοπέλα να είναι κοντά μας. Μια κοπέλα τη θέλω, όπως όλοι οι άντρες θέλουν να κάνουν μια σχέση. Εγώ μπορώ να κρατήσω ισορροπία στη σχέση μου, αλλά η κοπέλα δεν ξέρω αν μπορεί. Άμα γουστάρουμε πολύ κι εμείς θέλουμε να είμαστε πολύ μαζί, αλλά από ένα σημείο και μετά θες να δεις και τους φίλους σου».

Σχετικά με το πώς λειτουργεί ο ίδιος μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση είπε: «Άμα μάθεις τον άνθρωπο σου, άμα μάθεις τα κουμπιά του, μπορεί η σχέση να πάει και καλύτερα. Άμα δεν είναι καλύτερη η σχέση, νομίζω δεν πάει η σχέση σωστά».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως είναι μόνος αυτή την περίοδο, ενώ για τον παράγοντα της ζήλιας στην προσωπική του ζωή επεσήμανε: «Αν είσαι σωστός και αφιερώνεις χρόνο, μπορεί ακόμα και με ένα τηλέφωνο να λέει πολλά. Ένα “θέλω να σε δω” μπορεί να αρκεί. Δεν κρύβω, όμως, ότι έχω υπάρξει και θύμα σε σχέση μου. Είχα μια κοπέλα που την ήθελα πολύ, αλλά τελικά δεν έκατσε. Ούτως ή άλλως, όποιος άντρας δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν είναι άντρας».

Δείτε το βίντεο:

Μέρος δεύτερο