Ο Γιώργος Γιαννιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY!» αναφέρθηκε στους έρωτες, στη σχέση με την σύντροφό του Ελευθερία Παντελιδάκη και τον επικείμενο γάμο τους.

Για τους έρωτες που έζησε στο παρελθόν, αλλά και το κατά πόσο τον πλήγωναν οι απορρίψεις από τις γυναίκες, ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε: «Πάρα πολύ, ειδικά τότε που ερωτεύτηκα πάρα πολύ, πειράχτηκα. Μετά έγινα πιο σκληρός. Είχα καεί στον χυλό και φύσαγα και το γιαούρτι. Μία γυναίκα μπορεί να σε πάει στα ουράνια ή να σε αποτελειώσει. Έχω δει γυναίκα να μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Άσχετα αν παρίστανα τον σκληρό. Φώναζα για να φοβηθεί ο κλεφτης…».

Για τον επικείμενο γάμο του με την σύντροφό του, Ελευθερία Παντελιδάκη, αλλά και την σχέση τους: «Όταν είναι να παντρευτούμε θα το μάθουν όλοι, δε θα το κρατήσουμε κρυφό. Ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι. Ο σωστός γάμος για μένα, είναι η σχέση που έχεις με τον σύντροφό σου. Ο σεβασμός. Στην Ελευθερία αγαπάω το πόσο άνετα με κάνει να νιώθω». Όσο για τις τριβές που δημιουργούνται κατά καιρούς, είπε: «Έχουμε ζήσει και την “φαγούρα” και στα εννιά και στα έντεκα χρόνια. Φαγούρα πάντα θα υπάρχει. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Δεν έχουμε χωρίσει μόνο μία φορά, τρεις-τέσσερις…».