Έχει δηλώσει ότι δοκίμασε μία και μόνο φορά ναρκωτικά, όταν ήταν ακόμη στο σχολείο. Έκτοτε δεν το ξανάκανε ποτέ. Υπάρχουν περίοδοι που κλείνεται στον εαυτό του, αλλά χάρη στους φίλους του καταφέρνει να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πόσο επηρεάστηκε από τον χωρισμό των γονιών του.

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι, είχαν ήδη χωρίσει. Εννοείται ότι μου έλειπε ο πατέρας μου. Σε ποιον δεν θα έλειπε η πατρική φιγούρα; Αναπληρώθηκε όμως μέσω της μητέρας και του αδελφού μου. Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα και τα αδέλφια μου».

Επικρατεί η άποψη ότι τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, βιώνουν τραυματικά το διαζύγιο. Αυτό ισχύει στη δική του περίπτωση; Ο τραγουδιστής απάντησε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Σαφώς και υπήρξε τραύμα. Πολύ πρόσφατα κατάφερα να επουλώσω το τραύμα που μου προκάλεσε ο χωρισμός των δικών μου. Όποιο παιδί χωρισμένων γονιών κι αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει. Ίσως για αυτό και ορισμένα από αυτά γίνονται λίγο πιο αντιδραστικά. Μετά από τα είκοσι πέντε θα σου πει ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει ότι το έχει ξεπεράσει, ότι συγχώρεσε τους δικούς του και είναι έτοιμος να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία».

Όσο για το πότε έδωσε εκείνος τη δεύτερη ευκαιρία στον δικό του πατέρα; «Μετά τα είκοσι τρία μου. Μέχρι τότε η σχέση μας ήταν τυπική. Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις τον πατέρα σου με ραντεβού. Γι’ αυτό όσοι αποφασίζουν να χωρίσουν πρέπει να αντιληφθούν ότι πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί σου οφείλεις να είσαι δίπλα του. Μετά ξεκινά ξανά η ζωή σου».

giorgospapadopoulos