Ο Γιάννης Ζουγανέλης γίνεται… εκατομμυριούχος. Όχι, δεν είχε την τύχη να βρίσκεται μεταξύ των τυχερών του Τζόκερ. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής παίρνει τον ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου και αναμένεται να μοιράσει έως κι ένα εκατομμύριο ευρώ! Διότι αυτό θα είναι το τελικό έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο θα ξεκινήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με της Espresso από βασικά στελέχη του σταθμού, τα οποία καταρτίζουν αυτές τις μέρες το πρόγραμμα του καναλιού, πρόκειται για την εξελιγμένη μορφή του παιχνιδιού, με νέο τίτλο «Millionaire Hot Seat», το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Αυστραλίας το 2009 με μεγάλη επιτυχία, ενώ στη συνέχεια έκανε θραύση και σε άλλες χώρες.

«Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει, όμως κι εγώ σκέφτομαι ότι θέλω να το κάνω κι εκείνοι με θέλουν. Πιστεύω λοιπόν ότι τα έχουμε βρει. Όλοι ξέρουμε αυτό το αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων που παρουσίαζε καθημερινά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στο οποίο ήταν καταπληκτικός, αξιοπρεπής. Εγώ αυτό που θέλω να δώσω μέσα από τη νέα μορφή του “Εκατομμυριούχου” είναι γέλιο. Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να γελάσει, είναι κάτι το τρομερό, το διαπίστωσα μέσα από τη θεατρική περιοδεία μου. Ζούμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, το να αρχίσουμε να επικοινωνούμε και να χαμογελούμε είναι ένα όμορφο ξεκίνημα» λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εφημερίδα.

Στη νέα μορφή του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ο μουσικός και ηθοποιός θα έχει απέναντί του πέντε παίκτες και θα τους κάνει ερωτήσεις γνώσεων. Όποιος απαντά σωστά θα αυξάνει η βαθμολογία του, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα ή θα τα χάνει με τις επιλογές του και τη σκυτάλη θα παίρνει ο επόμενος παίκτης.