Σε πρόσφατη συνέντευξή της γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφο της, Γιώργο Τσούνη, αλλά και στις προηγούμενες σχέσεις της για το πως τους βοηθούσε από οικονομικής πλευράς.

Το ότι ο σύντροφος σου είναι οδηγός ταξί δηλώνει σαφώς ότι πάνω από όλα μετράς την αγάπη… “Ναι.  Θα σου κάνω μια αποκάλυψη. Ο περισσότεροι άνδρες με τους οποίους είχα σχέση δεν είχαν έσοδα. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που έχει τη δική του δουλειά και στέκεται στη ζωή του όπως οφείλει να κάνει κάθε άνδρας. Βέβαια είμαστε χρόνια μαζί. Δεν είμαι στην φάση που δεν θα βάλω καθόλου το χέρι μου στην τσέπη. Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ έτσι. Έχω πληρώσει πολλούς άνδρες στην ζωή μου. Έχω δώσει χαρτζιλίκι πολλές φορές. Στη Θεσσαλονίκη συγκατοικούσα με ένα παιδί που του αγόραζα μέχρι και τα τσιγάρα. Δεν έπιανε δουλειά. Ήταν τεμπέλης. Είχε αγκιστρωθεί πάνω μου”, είπε η Ελένη Χατζίδου στο περιοδικό ΕΓΩ!.

Δεν σε στεναχωρούσε αυτό; Όλοι οι φίλοι μου έλεγαν «είσαι ανόητη. Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο;».. Όταν είχα έρθει στην Αθήνα, συζούσα με ένα παλικάρι που είχε αγοράσει ένα σπίτι στο όνομα του, αλλά πληρώναμε την δόση από κοινού. Με ρωτούσαν «Για ποιο λόγο πληρώνεις τα μισά χρήματα για ένα σπίτι που θα μείνει σε άλλον; Δώσε ένα συμβολικό ποσό». Η δόση ήταν 1.200 ευρώ και δίναμε από 600 ευρώ ο καθένας. Τότε το μεροκάματο μου ήταν πολύ χαμηλό. Οι τραγουδίστριες που ανοίγουν το πρόγραμμα παίρνουν 60-100 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση. Τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα. Και όμως, είχα αναλάβει να καλύπτω τα μισά ακριβώς έξοδα του σπιτιού. Μου έβαζαν τις φωνές «Σε πιάνει κορόδιο! Ξύπνα!». Ήμουν ερωτευμένη και δεν με ενδιέφερε. Έλεγα «Δεν με νοιάζει… Χαλάλι του. Το προτιμώ από το να τα δίνω ως ενοίκιο σε έναν ξένο»