Το ότι της έγινε πρόταση να αναλάβει καθημερινή εκπομπή στο Mega παραδέχεται σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια Down Town της Κύπρου, ενώ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, αλλά και αν θα συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά!

«Για να είμαι δίκαιη, δεν είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καπνός. Αλλά, να ξεκαθαρίσω κάτι σ’ αυτό: το να κάνω καθημερινή εκπομπή, μου γίνεται πρόταση αρκετά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση για καθημερινή εκπομπή, αλλά τώρα, για κάποιο λόγο, αυτό πήρε παραπάνω διαστάσεις από όσο θα έπρεπε. Δεν είναι ότι δεν το έχω συζητήσει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είναι ότι έχουμε προχωρήσει, δεν είναι ότι έχουμε υπογράψει, δεν είναι ότι έχουμε πει “ναι” και σας το κρύβω. Βάζοντας, όμως, κάτω το πρόγραμμα που έχω το χειμώνα, δεν νομίζω να μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μία καθημερινή εκπομπή», λέει η σέξι ξανθιά.

Την επόμενη σεζόν, πάντως, η Ζέτα παραδέχεται ότι θα παρουσιάσει ένα show, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Rising Star».

Όσο για το αν θα συνυπάρξει με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά; «Δεν είναι στα σχέδιά μας», λέει η ίδια, διαψεύδοντας όλα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για συνεργασία τους και επισημαίνει πως «αν γίνει ποτέ, νομίζω πως, τουλάχιστον, εμείς οι δύο θα περάσουμε πολύ καλά».