Ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι αυτοκαταστροφική και ότι παντρεύτηκε για δεκαπέντε μέρες μόνο και μόνο για να εκδικηθεί κάποιον άλλον.

Yπήρξατε αυτοκαταστροφική; Πολύ. Η αυτοκριτική μου ήταν φοβερή. Ήμουν ένας μοναχικός καβαλάρης. Αυτό έδειξε και η πορεία της ζωής μου. Επέλεξα να φέρω στον κόσμο μόνη μου ένα παιδί από τρελό έρωτα. Το μεγάλωσα χωρίς καμία βοήθεια. Έκανα ό,τι πίστευα χωρίς να υπολογίζω το κόστος.

Το απόλυτο gossip της εποχής μάλιστα ήταν ότι δεν αποκαλύψατε ποτέ το όνομα του πατέρα. Έψαχναν όντως να βρουν ποιος είναι ο πατέρας του Μάριου. Είμαι φοβερά παρορμητικό άτομο, αλλά αληθινή. Ο γάμος δε μου ταίριαξε. Τον τόλμησα δυο φορές. Την πρώτη διήρκησε εννέα μήνες και τη δεύτερη μόλις δεκαπέντε ημέρες.

Είναι φοβερό ότι παντρευτήκατε για δεκαπέντε ημέρες. «Ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο χωρίς να φταίει. Ήταν παρόρμηση της στιγμής. Ο γάμος στην πραγματικότητα ήταν λευκός. Ήθελα να εκδικηθώ κάποιον άλλο. Είχα ωστόσο την τιμιότητα να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματα μου στο «σύζυγο» μου και εκείνος δέχτηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Δεν τον εκμεταλλεύτηκα» αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ η Νέλλη Γκίνη.