H Kelly Brook όπως σας ενημέρωσε και το govastileto.gr, κάνει διακοπές  στη Μύκονο με τον αρραβωνιαστικό της, David Mcintosh. Η κάμερα τους «συνέλαβε» να περπατούν στα σοκάκια του νησιού, χαλαροί και ευτυχισμένοι!

Η Βρετανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο περπάτησε στα σοκάκια, ψώνισε αλλά κολύμπησε και στην όμορφη παραλία του Πάνορμου πάντα αγκαλιά, με τον αρραβωνιαστικό της.

Μάλιστα γέμισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram με τις φωτογραφίες τους από το νησί των ανέμων και έδειξαν σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους το πόσο καλά περνάνε αλλά και τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Μυκόνου.

H Kelly Brook  δε δίστασε να ανεβάσει μέχρι και φωτογραφίες με μαγιό γιατί η ίδια είναι περήφανη για τις καμπύλες της, αφού πιστεύει πως η κάθε γυναίκα πρέπει να ενστερνίζεται το σωματότυπό της και να μάθει να νιώθει άνετα με το σώμα της.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλούν «χυμώδη».

Μάλιστα πρόσφατα δεν είχε διστάσει να δηλώσει εντελώς απενοχοποιημένη: «Έχω χτίσει μια καριέρα γύρω από το στήθος μου.Έχουν φωτογραφηθεί πιο πολύ και από έναν διάσημο ποδοσφαιριστή ή από σταρ του Χόλιγουντ. Έχω χτίσει μια αυτοκρατορία γύρω τους, είναι οι πιστοί μου φίλοι».

kellybrook1

kely3

kely2

kely4

kellybrookximwdis

kellybrook2

kellybrook3