Σήμερα είναι η μεγάλη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, με την ίδια να ανυπομονεί να ξεσηκώσει τους έλληνες θαυμαστές της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια που βρίσκεται στη χώρα μας από το απόγευμα της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου δε έχει σταματήσει να βομβαρδίζει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες της.

H pop star με το που έφτασε στο ξενοδοχείο που διαμένει στο κέντρο της Αθήνας, την περίμενε μια έκπληξη που την ξετρέλανε. Τι; Οι υπεύθυνοι την υποδέχθηκαν δίνοντάς της ως δώρο, μια σοκολατένια Καρυάτιδα, την οποία η τραγουδίστρια φωτογράφισε και στη συνέχεια τη δημοσίευσε στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τι ευγενικό από μέρους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια να με υποδεχθεί προσφέροντάς μου μια Σοκολατένια, μπρούτζινη λευκή Καρυάτιδα που συνδυάστηκε με Macaroons και σοκολάτες. Οι θηλυκές κολώνες στήριξης που μετράνε αιώνες στην αρχιτεκτονική, οι πιο διάσημες στην Αθήνα που κοσμούν την εξωτερική πλευρά του Ερέχθειου στην Ακρόπολη”.

gagad

Λίγο αργότερα, η Lady Gaga ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της, τα «τερατάκια» όπως τους αποκαλεί, επειδή δεν συναντήθηκε μαζί τους. «Θα βγω έξω αύριο», υποσχέθηκε η τραγουδίστρια.

gagasoery