Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη και ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης – κατά κόσμων DJ Rico – να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του YOU τους “συνέλαβε” πριν λίγες μέρες στη Γλυφάδα, σε γνωστό καφέ της περιοχής, να χαλαρώνουν μετά από μια δύσκολη μέρα. Το ζευγάρι έμοιαζε πολύ ερωτευμένο, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη έξι χρόνια μαζί, και έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους δεν κρύβουν την αγάπη και των δύο για τα παιδιά. Ο Βαγγέλης συχνά – πυκνά επαναλαμβάνει στην Κατερίνα πόσο θα ήθελε ένα μωρό. “Εκείνος το θέλει πολύ αλλά εγώ το σκέφτομαι”, εξομολογήθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη στο φιλικό της περιβάλλον.

“Είμαι μικρή, μόλις 28 ετών. Έχω μια πενταετία ακόμα για να κοιτάξω και λίγο την καριέρα μου”, πρόσθεσε. Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνει κανείς ότι το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά τη σχέση του. Άλλωστε, οι τυπικές γνωριμίες μεταξύ των γονιών έχουν ήδη γίνει, οι δυο τους ζουν μαζί και όπως φαίνεται δεν σκέφτονται πλέον μόνο το γάμο αλλά και τον ερχομό ενός μωρού που θα ολοκληρώσει τν ευτυχία τους!

Δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι

stikoudi2

stikoudi3

stikoudi4