Με το τέλος των “Δέστε τους” τελείωσε και μια φιλία…αυτή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη, οι οποίοι μπορεί να εμφανίζονταν προς τα έξω κολλητοί όμως, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής του Alpha.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν λίγες ημέρες πριν από το τέλος της εκποπής, στα γενέθλια της Μαρίας Ηλιάκη. Ωστόσο τα πράγματα στην πορεία πήραν άλλη τροπή…Μπορεί αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς να συζητούσε με τον ΣΚΑΙ για καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, το ίδιο, όμως, έγινε και με την Ηλιάκη. Όπως διέρρευσε, ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε αντιρρήσεις για νέα συνεργασία με την Ηλιάκη, γεγονός που, φυσικά, έμαθε η Μαρία και έγινε έξαλλη!

Όμως, τελικά, φαίνεται να προχωρά η μετεγγραφή της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ για καθημερινή απογευματινή ψυχαγωγικά εκπομπή και όχι αυτή του Μουτσινά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Star Press” το θέμα “κόλλησε” στο οικονομικό.

Πλέον το κλίμα μεταξύ των πρώην συνεργατών είναι κάτι παραπάνω από “παγωμένο” και, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν και τους δύο, έχουν διακόψει και τις τυπικές επαφές.