Το να είσαι star – πραγματική star και όχι δήθεν –  δεν είναι πολύ εύκολο πράγμα για να είμαστε ειλικρινείς. Οι παπαράτσι καραδοκούν και οτιδήποτε στραβό δουν πάνω σου, μέσα σε λίγες ώρες γίνεται πρωτοσέλιδο. Αισθάνεσαι λίγο «να ανοίξει η γη να σε καταπιεί».

Με τα χρόνια, φανταζόμαστε ότι το συνηθίζουν οι πραγματικές star, αλλά δεν παύει να τις έχει δει σχεδόν όλος ο πλανήτης, όπως δεν θα έπρεπε να τις δει.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πρόσφατη φωτογραφία της sexy Angelina Jolie, που ήταν σαν να της είχα πετάξει αλεύρι στο πανέμορφο πρόσωπό της; Και μπορεί να μην ήταν τίποτα σημαντικό, αλλά ένα πλήγμα στην αψεγάδιαστη εικόνα της το δέχθηκε! Υποψιαζόμαστε ότι απέλυσε τον ακριβοπληρωμένο της μακιγιέρ!

ANGELINA JOLIE

Και δεν είναι η μόνη που έχει εμφανιστεί έτσι. Το ίδιο έπαθε και η ηθοποιός Melissa Joan Hart. Μα που πας χωρίς να κοιταχτείς στον καθρέφτη; Την «έφαγε» η εμπιστοσύνη στον make up artist! H Miley Cyrus πριν φωτογραφηθεί πρέπει να είχε φάει κουραμπιέ… Μην αναρωτιέστε γιατί!

MILEY CYROUS

Η Nicole Kidman είναι κομψή, είναι σικ αλλά την πάτησε! Είμαστε σίγουροι, ότι βλέποντας την φωτογραφία, πολύ θα ήθελε  να την σκίσει! Η Nicole, όχι μόνο θα  απέλυσε τον make up artist, αλλά θα του έκανε και μήνυση!

NICOLE KIDMAN

Το πιθανότερο είναι ότι η Uma Thurman έκανε το μακιγιάζ μόνη της! Αλλιώς δεν εξηγείται…

UMA THURMAN

Το πιο αντιαισθητικό αποτέλεσμα το παρουσίασε η Pamela Anderson. O συνδυασμός μαύρου eyeliner και λευκής πούδρας, κατέστρεψε την εικόνα της. Η Pamela είναι ούτως ή άλλως οπαδός του βαρύ μακιγιάζ, αλλά μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε τα όρια.

PAMELA ANDERSON

Η Selena Gomez αν και πολύ νεαρή στην ηλικία, δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Παρασύρθηκε από τις ιδέες του make up artist και βγήκε με δύο φωτεινούς κύκλους κάτω από τα μάτια!

SELENA GOMEZ

Μια απορία! Οι μακιγιέρ δεν έχουν πινέλα και καθρέφτες; Κρίμα είναι…