Αγκαλιά και πολύ ερωτευμένοι απολάμβαναν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και μάλιστα χωρίς να ακουστεί καμιά… μουρμούρα μεταξύ τους. Μόνο οι ήχοι από τα φιλιά τους και οι θόρυβοι από τους ψίθυρους αγάπης ακούγονταν από την πλευρά τους.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που ναι μεν στο σίριαλ του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» -που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν- σκοτώνονται συνέχεια, όμως ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς απαθανάτισε κατ’ αποκλειστικότητα σε μεγάλα ερωτικά κέφια, αγκαλιά και τρισευτυχισμένοι να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν μαζί με φιλικό τους ζευγάρι.

Οι δυο ηθοποιοί δεν έχουν μιλήσει δημόσια για την σχέση τους, έναν χρόνο σχεδόν που είναι μαζί, όμως αυτό καμία σημασία δεν έχει αφού όπου βρεθούν κι όπου σταθούν… ο έρωτας και ο βήχας -ως γνωστόν- δεν κρύβονται! Λίγους μήνες πριν, μάλιστα, αποφάσισαν να συζήσουν και πολλοί λένε ότι και οι δύο κάνουν σχέδια για επισημοποίηση του δεσμού τους. Και επιβεβαιώνοντας κατά πως φαίνεται αυτό που έλεγε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκείνο το βράδυ με το ρεφρέν «Κόψε και μοίρασε στα δυο, πάντα η αγάπη θέλει δυο…», η Ιωάννα βρήκε στον Πάνο το άλλο της μισό και εκείνος στο πρόσωπό της… αναγνώρισε τη γυναίκα της ζωής του! Και το καυτό φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα εκείνη τη στιγμή παρουσία πολλών αδιάψευστων μαρτύρων, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι.

 

Δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάζει

vlaxos1

vlaxos2

vlaxos3