Η γνωστή ηθοποιός από τη σειρά «True Blood» αποκάλυψε πρόσφατα πως ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής βασισμένο σε ωμά και «ζωντανά» φαγητά.

«Παίρνω αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, Β, C, D και E. Φροντίζω να διατηρώ καθαρό το σώμα μου, και να μην το καίω με χημικά ή αφύσικες ουσίες» είπε η 47χρονη Κριστίν Μπάουερ και τόνισε πως αποφεύγει «τα επεξεργασμένα και νεκρά φαγητά».

Όπως είπε ξεκινά κάθε πρωί τη μέρα της με ένα ποτήρι νερό, είτε με φρέσκο χυμό λεμονιού, είτε με ειδικό φυτικό καθαριστικό του ήπατος. Για πρωινό, τρώει πλιγούρι βρώμης με γάλα αμυγδάλου, βιολογικό βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου ή κανέλα. Για μεσημεριανό, η 47χρονη σταρ επιλέγει ένα χυμό με λιναρόσπορο και καφέ ρύζι, ενώ λατρεύει τη σάλτσα σόγιας.

Όσο για το λόγο που ακολουθεί ένα  τόσο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής η Κριστίν Μπάουερ είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για την υγεία μου. Είχα κοντινούς μου ανθρώπους που αρρώστησαν και πέθαναν, γι΄αυτό και αποφάσισα να προσέχω τον εαυτό μου. Είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να ασκούμαι, να περπατώ με τα σκυλιά μου, να ταξιδεύω και να έχω πρόσβαση σε οργανικά φαγητά. Δεν πρέπει να υποτιμάμε την υγεία μας».

kristin1

kristin2