Η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Like μίλησε μεταξύ άλλων για την εικόνα της, για το αν περιποιείται τον εαυτό της και για το φλερτ των αντρών.

«Δυστυχώς για μένα, δεν ασχολούμαι καθόλου με την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάω βαμμένη στην παραλία ή θα ξοδέψω το χρόνο μου για να βαφτώ, προκειμένου να βγω για ένα καφέ. Κι ας ξέρω ότι μπορεί να καραδοκεί ένας φωτογράφος και να με φωτογραφίσει. Επίσης, πιστεύω ότι μια γυναίκα είναι ωραία άβαφη και όχι βαμμένη. Προσωπικά, δε μου αρέσω καθόλου με μακιγιάζ. Νιώθω μεγαλύτερη όταν βάφομαι, νιώθω ψεύτικη. Αλήθεια δεν προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου. Το μόνο που κάνω για τον εαυτό μου είναι να πλένω δυο φορές την ημέρα πάρα πολύ καλά το πρόσωπό μου με σαπούνι και να πίνω πολύ νερό. Για το μόνο πράγμα που στενοχωριέμαι είναι που δε βάζω κρέμες. Δυστυχώς, δεν προσέχω το δέρμα μου και κάποια στιγμή θα το πληρώσω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Σχετικά με το αν τη φλερτάρουν οι άντρες αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες με κοιτούν. Θα σου πω, όμως, για ποιο λόγο. Με παρατηρούν και λένε: “Α, κοίτα η Σολωμού. Για να δούμε πώς είναι. Τελικά, είναι πιο κοντή από κοντά”. Γι’ αυτό με κοιτάνε οι άνδρες στο δρόμο και όχι επειδή με φλερτάρουν. Δεν είμαι από τις γυναικάρες του σινεμά που κυκλοφορούν στο δρόμο και μένουν όλοι έκθαμβοι. Δεν είναι έτσι η ζωή μου και ούτε θα ενισχύσω την εικόνα του σέξι θηλυκού, για να με προσέχουν οι άντρες. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Πιστεύω ότι κατάφερα να με λένε “σέξι”, κυκλοφορώντας με τη φόρμα και άβαφη. Φανέρωσα, αν θες, ένα άλλο πρότυπο γυναίκα».

solomou