Εθισμένη στο σεξ και με πολύ ακραία σεξουαλική συμπεριφορά, δηλώνει πως ήταν πασίγνωστη παρουσιάστρια! Μάλιστα, προκειμένου να θεραπευτεί από τον εθισμό της, πήγε σε ομάδα απεξάρτησης , όμως στο τέλος κατέληξε να «πηγαίνει» με τους άντρες του γκρουπ! Ο λόγος για την 43χρονη παρουσιάστρια Γκέιλ Πόρτερ, η οποία παραδέχεται πως σήμερα είναι σε άθλια κατάσταση και ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά!

Τα προβλήματα για την Πόρτερ, ξεκίνησαν όταν διαγνώστηκε πως έπασχε από διπολική διαταραχή. «Μετά, εμφάνισα ακραία σεξουαλική συμπεριφορά. Πήγα σε ομάδα απεξάρτησης από το σεξ», λέει χαρακτηριστικά. Τα δύσκολα όμως για την Πόρτερ, δεν σταματούν εδώ! Το 2005, εξαιτίας υπερβολικού άγχους εμφάνισε αλωπεκία, με αποτέλεσμα να χάσει όλα της τα μαλλιά. «Το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή, είναι η μοναξιά που νιώθω εξαιτίας του ότι δεν έχω μαλλιά. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι έκανα στην προηγούμενη ζωή μου για να μου αξίζει κάτι τέτοιο στην παρούσα ζωή».

Σήμερα, η Γκέιλ παραδέχεται πως δεν έχει… ούτε λεφτά, με αποτέλεσμα να ψάχνει για δουλειά, αφού δεν την θεωρούν «αξιόπιστη». Αλλά και στα προσωπικά της, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλύτερα, καθώς έχει χωρίσει από τον μουσικό Νταν Χιπγκρέιβ, με το οποίο έχει ένα παιδί, είναι μόνη της και θεωρεί πως δύσκολα θα καταφέρει να βρει κάποιον άλλον, μιας και πιστεύει πως απωθεί τους άνδρες επειδή είναι καραφλή.

porter

porter2porter1

porter3