Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η 33χρονη παρουσιάστρια του Alpha έχοντας δίπλα της τον 43χρονο ποινικολόγο σύζυγό της και τις δυο κόρες τους, τη 15μηνών Νάγια και τη μικρότερη Μαίρη, που έγινε δύο μηνών τη Δευτέρα 11 Αυγούστου.

Νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό στην παραλία Σάντα Μαρία, όπου πήγαν για μπάνιο μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη τους. “Για τις διακοπές τους νοίκιασαν ένα σπίτι κοντά στη Νάουσα, ενώ σχεδιάζουν να αναχωρήσουν από το νησί τις επόμενες μέρες” αναφέρει στο περιοδικό φίλη του ζευγαριού.

“Μέσα στο φθινόπωρο προγραμματίζουν να γίνει η διπλή βάφτιση για τις κόρες τους. Θα έχουν διαφορετικούς νονούς, αλλά θα βαφτιστούν την ίδια μέρα” αποκαλύπτει πηγή. Αμέσως μετά την επιστροφή της στην Αθήνα η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες της την προετοιμασία της καθημερινής εκπομπής “Happy Day”, ενόψει της πρεμιέρας η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες

sofostsimtsili1

sofostsimtsili2

sofostsimtsili3

sofostsimtsili4