Η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Παρά 5». Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του που θα έχει τίτλο «Εθνική Ελλάδος».

Η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο. Είναι ένα εξαιρετικό σενάριο για ακόμα μία φορά αυτό που έχει γράψει. Νομίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία δουλειά. Και να πούμε πως εκτός από τον Γιώργο στη σειρά είναι και ο Αντώνης Αγγελόπουλος, που είχε σκηνοθετήσει και το “Παρά 5”. Είναι σαν γυρίζω ξανά σε ένα σπίτι που ξέρω. Είναι πολύ ωραίο!».

Όσο για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο “Celebrity Game Night” λέγοντας: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία κάνοντάς το. Δεν ήξερα στην αρχή αν θα μου βγει. Είχα άγχος στην αρχή. Στη συνέχεια χαλάρωσα. Μου “βγήκαν” πολύ καλοί και οι καλεσμένοι. Τη νέα σεζόν θα δείτε το ίδιο χαρούμενο κλίμα και πολλά καινούρια παιχνίδια που θα μπουν».