Απόψε στις 21.00 η Lady Gaga θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ και θα ερμηνεύσει εικοσιτέσσερα τραγούδια, όπως τα «Applause», «G.U.Y.» και «Do What U Want» από το πρόσφατο άλμπουμ της, αλλά και παλιά αγαπημένα, όπως τα  «Telephone», «Just Dance», «Born This Way» και «Bad Romance».  Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18:30 με το show να ξεκινά στις 19:00, με τον Άλεξ Καββαδία.

Η εκκεντρική performer θα πλαισιώνεται από 14 χορευτές και 5 μουσικούς και θα αλλάξει 14 outfits, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν χρωματιστές περούκες, περίεργα κορμάκια, εντυπωσιακά φτερά και μια… στολή χταποδιού! Η τεράστια σκηνή που έχει στηθεί στο στάδιο ονομάζεται «Χοντρή Κυρία» και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31 και το ύψος 21 και, συνολικά, καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων! Παράλληλα, έχουν κρεμαστεί δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

lady2

Τέλος να αναφέρουμε πως το «ArtRave: The Artpop Ball Tour», όπως ονομάζεται η περιοδεία της 28χρονης σταρ, άρχισε τον Μάιο και, μέχρι να ολοκληρωθεί, στις 24 Νοεμβρίου, στο Παρίσι, υπολογίζεται ότι εκατομμύρια fans θα παρακολουθήσουν μια από τις 78 συνολικά συναυλίες της σε 68 διαφορετικές πόλεις.

Μάλιστα το υπέλαμπρο show της Gaga απαιτήθηκαν 21.346 ώρες εργασίας, από τεχνικούς, μηχανικούς, στυλίστες, μουσικούς, χορευτές και χορογράφους.

lady3