Ακύρωση συναυλιών των Brand New λόγω σεξουαλικού σκανδάλου

Ακύρωση συναυλιών των Brand New λόγω σεξουαλικού σκανδάλου
Το αμερικανικό συγκρότημα εναλλακτικής ροκ, οι Brand New, ανέστειλε την περιοδεία του αφού ο τραγουδιστής Τζέσι Λέισι κατηγορήθηκε από μια γυναίκα ότι της ζήτησε να του δώσει γυμνές φωτογραφίες της, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Ο Τζέσι Λέισι, ηλικίας 39 ετών, ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι «προκάλεσε κακό σε ανθρώπους, τους κακομεταχειρίστηκε, είπε ψέματα και εξαπάτησε» εξαιτίας του εθισμού του με το σεξ, ωστόσο επισήμανε ότι άλλαξε αφού έκανε τη δική του οικογένεια.

Οι Brand New, που βρίσκονται στα μουσικά δρώμενα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και προέρχονται από τη Νέα Υόρκη, γνωστοποίησαν ότι αναβάλλουν μέχρι νεωτέρας τις συναυλίες που επρόκειτο να δώσουν αυτήν την εβδομάδα στη Βρετανία και την Ιρλανδία. Το συγκρότημα είχε μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία του στις ΗΠΑ.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Νικόλ Γκάρεϊ κατήγγειλε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι ο Τζέσι Λέισι είχε επικοινωνήσει μαζί της αφού είχαν γνωριστεί σε μια συναυλία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης το 2002. Εκείνη ήταν 15 ετών κι εκείνος 24 ετών.

Scroll To Top