Η Υπηρέτρια

Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 η νεαρή Σούκι προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια μιας πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα.

The Handmaiden

Θρίλερ 2016

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Παρκ Τσαν-Γουκ με τους: Κιμ Μιν-Χι, Κιμ Τάε-Ρι, Χα Τζουνγκ-Γου

Inferno

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν (Κώδικας Da Vinci), που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκντον (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Τομ Χανκς) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκντον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς , μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν

Περιπέτεια

Η Αποφοίτηση

Η κόρη ενός επαρχιακού γιατρού που είναι έτοιμη να αποφοιτήσει και να συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό δέχεται επίθεση λίγο πριν από τις εύκολες, αλλά κρίσιμες τελικές εξετάσεις. Αποφασισμένος να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο, ο πατέρας της έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από επώδυνα ηθικά διλήμματα.

Baccalaureat / Graduation

Κοινωνική 2016 Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Μουνγκίου με τους: Άντριαν Τιτιένι, Μαρία – Βικτόρια Ντράγκους, Λία Μπούγκναρ.

Διαβάστε περισότερα στο zougla.gr