Οι διάσημοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη είναι… άνθρωποι, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! Είτε είναι μοντέλα είτε ηθοποιοί παλεύουν κάθε μέρα με την πείνα τους για να μπορούν να διατηρήσουν τα ελάχιστα κιλά που πρέπει να έχουν. Κάποιες στιγμές, όμως, υποκύπτουν και αυτοί στις διατροφικές τους επιθυμίες… Τι να σου κάνει τόσο λιναρόσπορος;

Η Miranda Kerr είναι Άγγελος της Victoria Secret. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώει ελάχιστα και να γυμνάζεται πολύ για να μην πάρει ούτε ένα γραμμάριο. Υπάρχει, όμως, ένα φαγητό, που της στοιχειώνει το μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από το τηγανητό κοτόπουλο. Είναι όμως τόσο πλούσιο σε θερμίδες, που το μοντέλο αντιστέκεται με πόνο καρδιάς! Η Miranda μάλλον το τρώει μια φορά το χρόνο, την βραδιά που τελειώνει το λαμπερό show της εταιρείας! Μετά από τόσες στερήσεις, κάνει ένα δώρο στον εαυτό της.

MIRANDA KERR

Αντιθέτως η Mariah Carey δεν λέει όχι στην αγαπημένη της πίτσα με λιωμένο τυρί. Οι αυξομειώσεις στο βάρος της είναι τέτοιες που αποδεικνύουν ότι η Mariah υποκύπτει πολύ συχνά στον πειρασμό της πίτσας. Αλλά δεν την νοιάζει! Ξέρει ότι για τις απαραίτητες φωτογραφίσεις της υπάρχει το μαγικό photoshop.

MARAIAH CARREY

H γλυκύτατη Taylor Swift έχει μια αδυναμία στην ζάχαρη, την οποία φροντίζει να λαμβάνει μέσα από τα δημητριακά και τις αγαπημένες της τάρτες. Η εικόνα της, όμως, δείχνει ότι το κάνει με μέτρο…

TAYLOR SWIFT

Για την Britney Spears δεν υπάρχουν λόγια. Υπάρχουν μέρες που δεν στερείται τίποτα. Τρώει παγωτά και δεν εννοεί να βγάλει από τις διατροφικές της συνήθειες τα γεύματα γνωστής αλυσίδας fast food. Το γιατί  το σώμα της δεν θυμίζει σε τίποτα την πριγκίπισσα της pop που ήταν κάποτε, είναι οφθαλμοφανές.

BRITNEY SPEARS

Είναι σχεδόν 20 ετών, πάμπλουτος, ζωηρός, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την… αστυνομία αλλά ο Justin Bieber έχει διατροφικές συνήθειες ενός μικρού παιδιού! Όπου και αν βρίσκεται, δεν αποχωρίζεται τις καραμέλες Swedish Fish. Μάλιστα, η εντολή του, όταν βρίσκεται στο stage είναι να υπάρχει μεγάλη ποσότητα στα backstage γιατί του δίνουν ενέργεια!

JUSTIN BIEBER

Ο Hugh Jackman έχει μια αγαπημένη συνήθεια! Να βρίσκεται με φίλους και να πίνει κρασί, ενώ στα πιάτα να υπάρχει τυρί και ψωμί. Το ελληνικό αίμα του, αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο. Αν βέβαια κρίνει κανείς από το σώμα του, μάλλον δεν απολαμβάνει την αγαπημένη του διατροφική συνήθεια πολύ συχνά!

Hugh-Jackman-2

Η διάσημη ηθοποιός Drew Barrymore έμαθε να μαγειρεύει σωστά και υγιεινά από την ημέρα που έγινε μητέρα! Και μπορεί να μαγειρεύει σχεδόν τα πάντα, αλλά το αγαπημένο της φαγητό ήταν, είναι και θα παραμείνουν τα μακαρόνια με τυρί. Φαίνεται, όμως, ότι δεν υποκύπτει συχνά στις επιθυμίες της.

DREW BARRYMORE

Για το τέλος, αφήσαμε την βασίλισσα της r&b, Beyonce, η οποία αποδεικνύει ότι είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους, αφού λατρεύει να τρώει τηγανιτές πατάτες. Η Beyonce δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση! Η διάσημη τραγουδίστρια το προηγούμενο καλοκαίρι ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam που την δείχνει να τρώει burger, πατάτες και να πίνει σαμπάνια. Φανταζόμαστε ότι είναι κάτι που δεν το κάνει συνεχώς…

beyonce