Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ήμουν τρυφερός κι αν η άλλη δεν το εκτιμούσε πολύ, γινόμουν ένα τέρας»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ήμουν τρυφερός κι αν η άλλη δεν το εκτιμούσε πολύ, γινόμουν ένα τέρας»

Για τις σχέσεις του με τις γυναίκες μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο People ο Γιώργος Χρυσοστόμου, o οποίος ολοκληρώνει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του» που από το φθινόπωρο θα παίζεται στο Θέατρο Κιβωτός .

Στην ερώτηση εάν είναι τρυφερός με τις γυναίκες ο ηθοποιός απάντησε: «Και παλιά ήμουν τρυφερός κι αν η άλλη δεν το εκτιμούσε πολύ, γινόμουν ένα τέρας. Τώρα δεν έχω κάποια να τεστάρω τις δυνάμεις μου».Όσο για το εάν ερωτεύεται στα αλήθεια ή θέλει να ζει το δράμα του μέσα από τις σχέσεις;

Προς τα εκεί πάει, αλλά τώρα πια όταν βλέπω δράμα την κάνω. Έχω κάνει μεγάλα λάθη. Λες «πάλι σε λάθος άνθρωπο έπεσες». Αλλά όχι, απλά αυτόν διάλεξες. Το βασικό που εισπράττω είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν με εμπιστεύονται, κι εγώ με τη σειρά μου επίσης. Τα θετικά και τα αρνητικά μου ισχύουν και τα δύο όταν βρεθεί κάποιος απέναντι. Το θέμα είναι τι σου βγάζει ο άλλος. Αν κάποια μου έβγαλε την τρυφερότητα είναι γιατί μου έβγαλε τον καλό μου εαυτό. Εγώ ξέρω όμως ότι υπάρχει και ο άλλος. Αλλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι οι άνθρωποι. Υπήρχε μια κοπέλα που της έδινα με το πιρούνι να φάει και μου έλεγε «έλα, βρε μαλ@κα, με το πιρούνι μέσα στα μάτια μου». Ήθελε να τη βρίζω συνέχεια.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε «δεν πιστεύω στην αγάπη» για αυτό και οι γυναίκες δεν του έχουν εμπιστοσύνη.

«Δεν εμπιστεύομαι ότι η άλλη έχει έρθει για να με αγαπήσει. Γιατί ποιος είμαι εγώ να με αγαπήσει; Επίσης δεν μπορώ να εμπιστευτώ, να βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου, υπάρχει ακόμα φοβία. Δεν έχω συγκατοικήσει» ανέφερε.


Scroll To Top