Η απάντηση των Onirama στα δημοσιεύματα για την αμοιβή τους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης

Η απάντηση των Onirama στα δημοσιεύματα για την αμοιβή τους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης

Την απάντησή τους στα δημοσιεύματα σχετικά με την αμοιβή που πήραν για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικου δέντρο στη Θεσσαλονίκη δίνουν οι Onirama με επίσημη ανακοίνωσή στα MME.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία management συγκροτήματος αποκαλύπτει πως όλα όσα γράφτηκαν για το ποσό που εισέπραξε το ζευγάρι από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή... δεν ισχύουν.

Διάβασε την ανακοίνωση:

Την τελευταία εβδομάδα αναπαράγονται ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή και την αμοιβή των «Onirama» στο άναμμα του δέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης και όχι την αμοιβή των Onirama, άρα αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκρότημα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γενικότερα. Μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό.

Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα βρέθηκε στα τέλη του Οκτώβρη στη συμπρωτεύουσα και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ωστόσο δημοσιεύματα τους ήθελαν να εισέπραξαν ένα υπέρογκο χρηματικό πόσο.

Scroll To Top