Οι αστέρες του Χόλιγουντ μάζεψαν 14 εκατ. δολάρια σε μια ώρα σε τηλεμαραθώνιο για τα θύματα του τυφώνα Xάρβεϊ

Οι αστέρες του Χόλιγουντ μάζεψαν 14 εκατ. δολάρια σε μια ώρα σε τηλεμαραθώνιο για τα θύματα του τυφώνα Xάρβεϊ

Το βράδυ της Τρίτης τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού πήραν μέρος στον τηλεμαραθώνιο με τίτλο «Hand in Hand:  A Benefit for Hurricane Relief», για να στηρίξουν χιλιάδες θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ που έχουν ανάγκη.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα και μέσα σε μία ώρα κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 14 εκατομμύρια δολάρια!

«Οι ηλικιωμένοι χρειάζονται αναπηρικά αμαξίδια και τα παιδιά χρειάζονται βιβλία και παιχνίδια, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται» δήλωσε η Beyoncé σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα: «Οι φυσικές καταστροφές δεν κάνουν διακρίσεις. Δεν βλέπουν εάν είσαι μετανάστης, μαύρος ή άσπρος, Ισπανός ή Ασιάτης, εβραίος ή μουσουλμάνος, πλούσιος ή φτωχός. Δεν έχει σημασία αν είστε από τον Τρίτο Κόσμο ή τον ποταμό Oaks, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου, οι Stevie Wonder, Tori Kelly, Luis Fonsi, Usher και Blake Shelton παρουσίασαν εμπνευσμένα τραγούδια για τους τηλεθεατές, ενώ η Apple δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια. 

Δείτε τους celebrities που έδωσαν το παρών:

Scroll To Top