Η Cara Delevingne καταγγέλλει τον Harvey Weinstein: «Μου ζήτησε να φιλήσω μια γυναίκα. Ήμουν τρομοκρατημένη»

Η Cara Delevingne καταγγέλλει τον Harvey Weinstein: «Μου ζήτησε να φιλήσω μια γυναίκα. Ήμουν τρομοκρατημένη»

Μετά την δημοσιοποίηση της έρευνας εναντίον του Harvey Weinstein, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, χειραγώγηση και εκφοβισμό, ολοένα και περισσότερες σταρ του Hollywood βρίσκουν το θάρρος να διηγηθούν όσα βίωσαν δίπλα στον παραγωγό με αντάλλαγμα έναν ρόλο ή την προώθησή τους στον χώρο του θεάματος.

Αυτή τη φορά η Cara Delevingne εξομολογείται την άσχημη εμπειρία της με τον παραγωγό, καταγγέλλοντας πως ο ισχυρός άντρας του Hollywood προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και να την κάνει να φιλήσει μια άλλη ηθοποιό μπροστά του.

«Όταν άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός, δούλευα σε μια ταινία και έλαβα μια κλήση από τον Weinstein με το ερώτημα αν είχα κοιμηθεί με κάποια από τις γυναίκες για τις οποίες έγραφαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήταν μια πολύ περίεργη και άβολη κλήση ... δεν απάντησα σε καμία από τις ερωτήσεις του και έσπευσα να κλείσω το τηλέφωνο, αλλά πριν γίνει αυτό μου είπε ότι αν ήμουν ομοφυλόφιλη ή αποφάσιζα να είμαι με μια γυναίκα δημοσίως, δεν θα μου έδιναν ποτέ ρόλο στρέιτ γυναίκας και δεν θα κατάφερνα να γίνω ηθοποιός Hollywood», έγραψε στο Instagram την Τετάρτη η ηθοποιός.

«Ένα ή δύο χρόνια αργότερα, είχα μια συνάντηση μαζί του και με έναν σκηνοθέτη, στο λόμπι ενός ξενοδοχείου για μια επερχόμενη ταινία. Ο σκηνοθέτης έφυγε από τη συνάντηση και ο Harvey μου ζήτησε να μείνω και να συνομιλήσω μαζί του. Μόλις μείναμε μόνοι, άρχισε να καυχιέται για όλες τις ηθοποιούς με τις οποίες είχε κοιμηθεί και πώς είχε συμβάλλει στη σταδιοδρομία τους και μίλησε για άλλα ακατάλληλα πράγματα σεξουαλικής φύσης. Στη συνέχεια με κάλεσε στο δωμάτιό του. Αρνήθηκα γρήγορα και ρώτησα την βοηθό του αν το αυτοκίνητό μου ήταν έξω. Είπε ότι δεν ήταν και δεν θα ήταν για λίγο ακόμη και πως θα πρέπει να πάω στο δωμάτιό του», συνέχισε.

«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ ανίσχυρη και φοβισμένη, αλλά δεν ήθελα να ενεργήσω έτσι ελπίζοντας ότι είχα εκτιμήσει λάθος την κατάσταση», συνέχισε η Delevingne.

«Όταν έφτασα, ανακουφίστηκα που είδα μια άλλη γυναίκα στο δωμάτιό και σκέφτηκα αμέσως ότι ήμουν ασφαλής. Μας ζήτησε να φιληθούμε και άρχισε να δίνει οδηγίες. Εγώ γρήγορα σηκώθηκα και τον ρώτησα αν ήξερε ότι μπορούσα να τραγουδήσω. Και άρχισα να τραγουδάω .... Σκέφτηκα ότι θα έκανε την κατάσταση καλύτερη ... περισσότερο επαγγελματική ... σαν οντισιόν ... Ήμουν τόσο νευρική. Μετά το τραγούδι είπα ξανά ότι έπρεπε να φύγω. Με συνόδευσε στην πόρτα, στάθηκε μπροστά της και προσπάθησε να με φιλήσει στα χείλη. Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο. Τελικά πήρα το ρόλο για την ταινία και πάντα πίστευα ότι μου το έδωσε εξαιτίας όσων έγιναν. Έκτοτε αισθάνθηκα φοβερά άσχημα που έκανα την ταινία. Ένιωθα σαν να μην άξιζα. Ήμουν τόσο διστακτική για να μιλήσω. Δεν ήθελα να βλάψω την οικογένειά του. Ένιωσα ένοχη σαν να έκανα κάτι λάθος. Ήμουν επίσης τρομοκρατημένη που κάτι τέτοιο είχε συμβεί σε τόσες πολλές γυναίκες που ξέρω αλλά κανείς δεν είπε τίποτα εξαιτίας του φόβου», κατέληξε η ηθοποιός προτρέποντας όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα του παραγωγού να σπάσουν τη σιωπή τους και να μην αισθάνονται φόβο.

 

Scroll To Top