Οι επώνυμοι έβαλαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Οι επώνυμοι έβαλαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας!
Πριν από λίγες ώρες έγινε η διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, αλλά και άλλων επτά αγώνων δρόμου, που έχουν προγραμματιστεί από το πρωί της ίδιας μέρας, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Την εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 08:45, από τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

Νωρίτερα δόθηκε η εκκίνηση του δρόμου των 5 χιλιομέτρων όπου και εκεί οι συμμετοχές ήταν πολλές. Τα 42,195 χιλιόμετρα της αυθεντικής μαραθώνιας διαδρομής κάλυψαν 51.000 δρομείς, ένας αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα.Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έβαλαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στα 5 και 10 χιλιόμετρα στο κέντρο της Αθήνας για καλό σκοπό όπως κάθε χρόνο.

Οι φωτογραφίες στα social media δεν είχαν τέλος, καθώς οι celebrities ήθελαν να μοιραστούν τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ανάμεσά τους η Νικολέττα Ράλλη, η Μαρία Φραγκάκη, ο Ρένος Ρώτας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Τζούλια Νόβα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Βίκυ Χαντζή, η Μαρία Νικόλτσιου, η Σάρα Εσκενάζυ, η Όλγα Φαρμάκη, η Τάμτα, η Μαίρη Συνατσάκη και πολλοί άλλοι.


Scroll To Top