Οι αιχμές της Αναστασίας Περράκη για τη συμπεριφορά της Λάουρας Νάργες προς το παιδί της!

Οι αιχμές της Αναστασίας Περράκη για τη συμπεριφορά της Λάουρας Νάργες προς το παιδί της!

Η Αναστασία Περράκη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικής της συνεντεύξεις, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα και στη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Η Αναστασία αναφέρθηκε στη σχέση του πρώην συζύγου της, Μιχάλη Μουρούτσου με τη Λάουρα Νάργες και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της στο παιδί που έχουν αποκτήσει η Αναστασία με τον Μιχάλη.«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης.

Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι "η μαμά σου είναι στο Survivor" και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε.

Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει ως άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν» εξομολογήθηκε.


Scroll To Top