Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αστεία στιγμή με τον πατέρα της στα στούντιο της Universal

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αστεία στιγμή με τον πατέρα της στα στούντιο της Universal

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο τα τελευταία χρόνια μένουν μόνιμα στην Αμερική, όπου και κυνηγούν το όνειρό τους στην υποκριτική.

 τώρα που βρίσκεται στην Αμερική, είναι οι δικοί της άνθρωπο. Και μπορεί με την απόφασή της να έφυγε για το Λος Άντζελες με τον Πάνο Βλάχο και να της στέρησε το σπίτι και τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αθήνα, το όνειρό της όμως έγινε πραγματικότητα! Και η οικογένειά της την στήριξε και την στηρίζει σε αυτό.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της διεθνούς κινηματογραφικής αγοράς, κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Ο μπαμπάς της και η μαμά της την στηρίζουν και με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτονται. Όπως κι έγινε πριν από λίγο καιρό, όπου την επισκέφτηκαν στο Λος Άντζελες και η Ιωάννα ανέλαβε χρέη ξεναγού και τους έκανε βόλτες στα αγαπημένα της μέρη.

Οι τρεις τους φυσικά, έκαναν και μια στάση στα στούντιο της Universal, όπου έβγαλαν φωτογραφίες και χθες η Ιωάννα, θυμήθηκε μια αστεία στιγμή με τον πατέρα της και την μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους.


Scroll To Top