Σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 24.00, στο Late Night, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα 5λεπτο μανιφέστο, υποδέχεται τους Γιώργο και Μαρίνα Πατούλη.

Μιλάνε για τη πολιτική τους σταδιοδρομία, τη γνωριμία και το  γάμο τους και μας αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Σχολιάζουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας το  περιβόητο χρυσό σαλόνι και  φυσικά τα δίνουν όλα στο χορό


Στο πλατό του Late Night και ο Δημήτρης Σταρόβας με διάθεση να τα πει όλα και να μην κοπεί τίποτα. Μιλάει για τις επαγγελματικές του συνεργασίες, τα προσωπικά του, τη γυναίκα της ζωής τους και μας αποκαλύπτει τα πάθη του. O Δημήτρης συμμετέχει ενεργά και στην «επιστημονική επιτροπή του Late Night» βοηθώντας τον Γιώργο Λιάγκα στην αναζήτησή ενός ακόμη μέλους που θα πλαισιώσει τον ίδιο και την υπόλοιπη παρέα. Οι σημερινές υποψήφιες θα είναι οι Ιωάννα Σιαμπάνη και Δομινίκη Τζιελέσκου.  

Ακόμη: Στο σημερινό Late Night σε guest εμφάνιση (βίντεο) και ο «Ηλίας Ψινάκης»

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νικολέττα Ράλλη και Θανάσης Πασσάς, όλη η παρέα μαζεμένη, δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Δημήτρη Σταρόβα και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Συντονιζόμαστε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 24.00, στον ΑΝΤ1!