Σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 24.00, στο Late Night, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα 5λεπτο μανιφέστο, υποδέχεται τον Νότη Σφακιανάκη.

Μιλά για τη σχέση του, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή και «απαιτεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη». Ο Νότης μιλά και για τον Αντώνη Ρέμο και τον κρίνει σαν τραγουδιστή. Ακόμη, αποκαλύπτει γιατί παρακινεί τον κόσμο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή την ίδια ώρα που δηλώνει αριστερός. Μας εξομολογείται γιατί πιστεύει ο ίδιος ότι δεν είναι καλός πατέρας και εξηγεί το λόγο που θα ήθελε να είναι εισαγγελέας.

Στο πλατό του Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και η Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου απαντά στους επικριτές της για τις γυμνές φωτογραφίες, τα εξώφυλλα και τις προκλητικές εμφανίσεις της στο θέατρο. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τί της είπε ο Γιάννη Αϊβάζης για τις σέξι εμφανίσεις της. Επίσης αποκαλύπτει  για πρώτη φορά, στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη.

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη, σχολιάζουν, δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Νότη Σφακιανάκη και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Συντονιζόμαστε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 24.00, στον ΑΝΤ1!