Ο Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Δούρου και της ήρθε...κεραμίδα!

Ο Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Δούρου και της ήρθε...κεραμίδα!

Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου επισκέφτηκαν το γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Όπως αναφέρει η Espresso, μετά την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και τις θερμές ευχές, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου πέρασαν στο δια ταύτα. Αυτά που είπαν όμως στη Ρένα Δούρου, «πάγωσαν»το χαμόγελό της.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και η δημοσιογράφος, έφτασαν στο γραφείο της με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αναδείκνυε τις ομορφιές της Αττικής και θα προσέλκυε μεγάλο αριθμό τουριστών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γιάννης Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ παρακαλώ για να ολοκληρωθεί το φιλόδοξο σχέδιό του.

Η Ρένα Δούρου, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, εξήγησε ότι η Περιφέρεια δεν έχει τα κονδύλια για να χρηματοδοτήσει μια τέτοια παραγωγή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης.

Με άδεια χέρια έφυγαν λοιπόν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου από την Περιφέρεια Αττικής, και μάλλον θα αναζητήσουν άλλο… χρηματοδότη για το πολύπαθο ντοκιμαντέρ που θέλουν να κάνουν και το οποίο βρίσκεται ακόμα μόνο στα χαρτιά.
Scroll To Top