Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Κώστα Γρίμπιλα για τα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Κώστα Γρίμπιλα για τα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του


Ο Κώστας Γρίμπιλας με την σύζυγό του Πόπη δεν ξεχνούν ποτέ την κόρη τους, Κωνσταντίνα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις εννιά μηνών και συνεχίζουν να κρατούν με κάθε τρόπο την ανάμνησή της ζωντανή.

Το ζευγάρι που τον περασμένο Μάρτιο απέκτησε δίδυμα παιδιά, με αφορμή την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που έφυγε η Κωνσταντίνα τους διοργάνωσε νέο έρανο για να αγοραστεί για «Το χαμόγελο του Παιδιού» μια κινητή μονάδα θεραπείας για παιδιά στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Γρίμπιλας μαζί με τη σύζυγό του μάλιστα στη μνήμη του μωρού τους δημιούργησαν το ίδρυμα με το όνομα «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation» για να ενισχύσουν το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σίδνεϊ και άλλους κοινωφελείς φορείς που ασχολούνται με τα παιδιά.

Σήμερα, όμως, με αφορμή την Γιορτή του Σταυρού, ο γνωστός δημοσιογράφος ραγίζει καρδιές με το μήνυμα για την κόρη του Κωνσταντίνα, που στέλνει μέσα από τις παιδικές φωνούλες των δίδυμων παιδιών του.

«Γεια σας μας λένε Στεφανία και Εμμανουήλ Γρίμπιλα.

Είναι Του Σταυρού σήμερα και πριν από 4 χρόνια η αδελφούλα μας Κωνσταντίνα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά από 2 μέρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και με τα φτερά της πέταξε Στον Χριστούλη μας.

Σε 3 εβδομάδες η μαμά και ο μπαμπάς οργανώνουν ένα πάρτι για να μαζέψουν χρήματα με τα οποία θέλουν να αγοράσουν ένα μεγάααααααλο κινητό πολυιατρείο και να το κάνουν δώρο στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στη μνήμη της αδελφούλας μας.

Θα μας βοηθήσουν και κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι που τους λένε Κουλλης Νικολαου, Ανδρεα Γεωργιου και Κέλλυ Κελεκιδου .

Αν έχετε γνωστούς στην Αυστραλία να τους πείτε να έρθουν στο πάρτι για να βοηθήσουμε τα παιδάκια στην Ελλάδα .

Φιλάκιααα»


Scroll To Top