Σήμερα ο ημιτελικός του X-Factor!

Σήμερα ο ημιτελικός του X-Factor!

Συναρπαστικός αναμένεται ο ημιτελικός του «The X Factor 2» με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και τους Κατερίνα Στανίση και Νίκο Μακρόπουλο να τραγουδούν μαζί με τους διαγωνιζόμενους. Τέσσερις φιναλίστ θα «μονομαχήσουν» στον ημιτελικό του «The X Factor 2» για να κατακτήσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό, τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ένατο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις αφού οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα κάνουν ντουέτα με τους: Κατερίνα Στανίση, Νίκος Μακρόπουλος, Μελίνα Μακρή και Otherview. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θ’ αφήσει για λίγο την καρέκλα του κριτή για να ερμηνεύσει μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες του. 
Οι τέσσερις φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον ημιτελικό και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με το δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου. Οι κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας γνωρίζουν πολύ καλά πως τα περιθώρια έχουν στενέψει κι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.  Ο ημιτελικός θα δώσει σε τρεις φιναλίστ το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα ένα γκρουπ.
Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει από το «The X Factor 2» και ποιος θα πάει στον μεγάλο τελικό.

Ο ημιτελικός του «The X Factor 2», τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Είστε έτοιμοι; 

 

Scroll To Top