Σοκαρισμένος από το «τσουνάμι» της αρνητικής δημοσιότητας ο Weinstein- «Συνελήφθη» να προτάσσει το μεσαίο του δάχτυλο

Σοκαρισμένος από το «τσουνάμι» της αρνητικής δημοσιότητας ο Weinstein- «Συνελήφθη» να προτάσσει το μεσαίο του δάχτυλο
Τις τελευταίες ημέρες ένα σκάνδαλο συνταράσσει την αμερικάνικη βιομηχανία του θεάματος. Ένας από τους διασημότερους κινηματογραφικούς παραγωγούς, ο Harvey Weinstein κατηγορήθηκε πολλαπλά για σεξουαλική παρενόχληση και κατέληξε σε τουλάχιστον 8 εξώδικους συμβιβασμούς με τις γυναίκες που δηλώνουν θύματά του.

Την Τετάρτη το πρωί o 65χρονος ισχυρός άνδρας ανακοίνωσε την απόφασή του να ταξιδέψει στην Ευρώπη προκειμένου να μπει σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, πιθανότατα μετά από παρέμβαση του αδελφού του, άλλαξε γνώμη και αντί για την Ευρώπη αποφάσισε να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στην Αριζόνα.

Στο μεσοδιάστημα, είχε κάνει δύο δημόσιες εμφανίσεις κατά τις οποίες έδειξε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα: το μεσημέρι επισκέφτηκε τα γραφεία των δικηγόρων του στο Λος Άντζελες, όπου κατά την είσοδό του στο κτίριο «συνελήφθη» να προτάσσει το μεσαίο του δάχτυλο προς άγνωστη κατεύθυνση (πιθανότατα προς δημοσιογράφους).Ο ίδιος μοιάζει μάλλον σοκαρισμένος από το «τσουνάμι» της αρνητικής δημοσιότητας, αφού λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία του Λος Αντζελες έλαβε μία κλήση από τον ίδιο, με την οποία απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Είχε προηγηθεί μια έντονη λογομαχία με την κόρη του, Ρέμι, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, κάποια στιγμή εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της και να ζητά από διερχόμενο οδηγό να τον πάρει μαζί του, πριν η 22χρονη κόρη του καταφέρει να τον μεταπείσει και να μπει πάλι στο σπίτι της.Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της κόρης του, ο παραγωγός είχε ήδη φύγει, πιθανότατα, σύμφωνα με την Daily Mail, για να εισαχθεί στο κέντρο απεξάρτησης.

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική εφημερίδα, το FBI ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα πεπραγμένα του παραγωγού.Scroll To Top