Το comeback του Jim Carrey - Έδωσε την πιο ανατρεπτική συνέντευξη στην καριέρα του

Το comeback του Jim Carrey - Έδωσε την πιο ανατρεπτική συνέντευξη στην καριέρα του

Ανανεωμένος, χαμογελαστός και με νέο look εμφανίστηκε ο Jim Carrey στο πάρτι του περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar που έγινε με αφορμή την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε να είναι σε μεγάλα κέφια, δίνοντας μία μίνι συνέντευξη σε δημοσιογράφο του «E! News». Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο, η απάντηση του Carrey ξεκίνησε καλά αλλά στην πορεία κάπου μας μπέρδεψε.

«Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλα αυτά, οπότε ήθελα να βρω το πράγμα που έχει το λιγότερο νόημα και να έρθω και να συμμετάσχω, οπότε να 'μαι», είπε ο Carrey σχετικά με την παρουσία του στο event.

Όταν η δημοσιογράφος Cayy Sadler του είπε πως το εν λόγω πάρτι γιορτάζει τη συμβολή των icons στον κόσμο, ο Carrey απάντησε: «Αυτός είναι ο απολύτως πιο χαμηλός στόχος που μπορούσαμε να θέσουμε, τα “icons”».



Αμέσως μετά, ο κωμικός ηθοποιός έκανε μια αναπάντεχη μίμηση του James Brown, και συνέχισε: «Δεν πιστεύω στα είδωλα. Δεν πιστεύω στις προσωπικότητες. Πιστεύω πως η ειρήνη είναι πιο σημαντική από την προσωπικότητα, από την ανακάλυψη και τη μεταμφίεση, από το κόκκινο “S” που φοράς στο στήθος σου και αποκρούει τις σφαίρες. Πιστεύω πως είναι πιο ουσιαστική από αυτά. Πιστεύω πως είμαστε ένα πεδίο ενέργειας που χορεύει για τον εαυτό του. Και δεν με νοιάζει».

H δημοσιογράφος δεν πτοήθηκε, σχολιάζοντας κάποια στιγμή το γεγονός πως, παρά τα όσα λέει, ο Carrey είχε ντυθεί στην τρίχα για να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Ούτε εκεί μπόρεσε να κερδίσει όμως, καθώς η απάντηση του ηθοποιού ήταν «ο εαυτός μου δεν υπάρχει». Η Sadler δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να στρέψει την κουβέντα στα όσα δραματικά συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ο Carrey και πάλι την ξάφνιασε λέγοντας: «Δεν είναι ο κόσμος μας. Αυτό είναι το κλειδί.
Δεν έχουμε καμία αξία. Αυτά είναι τα καλά νέα».

Scroll To Top