Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «To τατουάζ», λίγο πριν δώσει ο Αλέξανδρος το σήμα για την αρχή της επανένωσής τους, η Άννα νιώθει φοβερές τύψεις απέναντι στον Τόνυ, λόγω της άψογης συμπεριφοράς του στον πατέρα της ηθικά και οικονομικά.

Την ίδια στιγμή, στα Μετέωρα, η δήλωση της Όλγας ότι είναι κατά του γάμου, έρχεται σ’ αντίθεση με την επιθυμία του Σάκη, με αποτέλεσμα έναν έντονο εκνευρισμό ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Τατιάνα επισκέπτεται στις φυλακές, τον έναν από του δύο ληστές που σκότωσαν την Αθηνά Στεργίου, ελπίζοντας να βρει την άκρη του νήματος.

Εν τω μεταξύ, όσο η Βέρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, η Αμαλία παίρνει το πράσινο φως απ’ τον Θεοχάρη να μετακομίσει στο σπίτι τους!

Ο Θεοχάρης βρίσκεται κομμένος στα δύο και δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Από τη μία νιώθει αγάπη για την Αμαλία, από την άλλη όμως του λείπει απίστευτα η Βέρα.

Στο μεταξύ η Νικόλ πείθει τον Ιωσήφ πως όλο αυτό με την απιστία ήταν ψέμα και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Ο Σάκης συνεχίζει να θέλει να παντρευτεί την Όλγα, αυτή όμως δεν είναι έτοιμη να αφήσει την ανεξαρτησία της.

Το σχέδιο του Αλέξανδρου και της Άννας είναι έτοιμο να μπει σε εφαρμογή και το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στην επανένωση.

Η Αμαλία μετακομίζει στο σπίτι του Θεοχάρη και επισήμως είναι πλέον μαζί. Η Αφροδίτη περνά το πρώτο βράδυ της μαζί με τον Γρηγόρη, τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα περίμενε.

Ο Τόνυ και η Άννα κάνουν μια πολύ σοβαρή κουβέντα που θα αλλάξει τα πάντα..