Η Χριστίνα Κολέτσα με καλοκαιρινή διάθεση αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται μιλώντας στο περιοδικό «You» για τις τρεις προτάσεις γάμου που αρνήθηκε, για την ψυχανάλυση που κάνει χρόνια αλλά και για όλους εκείνους που την πλήγωσαν και τους έβγαλε από την ζωή της.

Η σέξι τραγουδίστρια με τις αποκαλυπτικές της πόζες και φωτογραφίες στο instagram ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη και τρελαίνει τους άντρες στο πέρασμα της…

– Πόσο λυτρωτικό είναι να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και να λες στον άλλον ευθέως τι σε ενοχλεί ; 


« Είναι πράγματι πολύ λυτρωτικό . Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ωρίμασα και οτιδήποτε με ενοχλεί το λέω στα ίσα.. Για όλο αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχοθεραπεία που κάνω αλλά και η ψυχανάλυση στην οποία οφείλω πολλά »

– Εξακολουθείς να κάνεις ;

«Ναι εδώ και 3,5 χρόνια, το θεωρώ τρόπο ζωής μου πια και όσο κάνω πιστεύω ότι όλο και περισσότερο ανακαλύπτω τον εαυτό μου αλλά καταλαβαίνω και πιο εύκολα το χαρακτήρα των άλλων. Θεώρησα, λοιπόν, ότι πρέπει να κάνω στη ζωή μου κι αυτό, μου ταίριαξε και το συνέχισα. Έστω κι αν κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να νιώθω ενοχικά και άσχημα»

– Δουλεύοντας  νύχτα τόσα χρόνια, έχεις κάνει γερό κομπόδεμα; 

« Δεν έχω βγάλει τόσα πολλά χρήματα , ώστε να κάθομαι και να βλέπω τηλεόραση ή να διαβάζω..

Σαφώς πρέπει να δουλεύω για να ζω, αλλά δεν τρώω  τέτοιες φρίκες , δεν τα κάνω όλα για το χρήμα..»

–  Υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν ο΄τι είχες…τη μύτη ψηλά  γιατί δεν μπορούσαν να σε πλησιάσουν;


«Σνομπ δεν με έχει πει κανείς αλλά πολλοί είναι εκείνοι που με έχουν πει τρελή … «Έλα ρε την τρελή, η Χριστίνα είναι χύμα »… Έτσι έλεγαν ότι άφηνα τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά δεν ήταν έτσι,  απλώς λειτουργούσα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που δεν μπορούσαν να τον αντιληφθούν  οι άλλοι γύρω μου .»

– Έχω πολύ καιρό να ακούσω για σένα  ότι είσαι σε κάποια σχέση…Βρήκες τον άντρα της ζωής σου ; 

« Είμαι πάρα πολύ καλά, τα προσωπικά μου συναισθήματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ, νιώθω πολύ καλά εκεί που είμαι.

Επίσης θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν ήμουν το παιδί των δημοσίων σχέσεων και του κυκλώματος, να κυκλοφορώ για να φαίνομαι… Δεν πάω σε κοσμικά events μόνο και μόνο για να βγω φωτογραφίες »

– Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει; 

« Ναι μου έχουν κάνει. Δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό που θα σου πω αλλά και στις τρεις βασικές σχέσεις που είχα και οι τρεις μου έκαναν πρόταση γάμου , δεν ένιωθα όμως έτοιμη να παντρευτώ…»