Δεν θα πιστευέτε με ποιον θα συνεργαστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Δεν θα πιστευέτε με ποιον θα συνεργαστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, με το που θα επιστρέψει από τις Φιλιππίνες θα συζητήσει με τους ιθύνοντας στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του νέου σόου του καναλιολυ, «Sunday Live».

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ΑΝΤ1 έχει έτοιμη την πρόταση τόσο για τον Γρηγόρη όσο και για τον Νίκο Μουτσινά, για να συμπαρουσιάσουν δηλαδή του σόου.

Από την άλλη μεριά, δεδομένου ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μια παρόμοια εκπομπή με το «Τhe 2night show», είναι μάλλον απίθανο ο Γρηγόρης να δεχτεί να προβάλλονται στον σταθμό δύο πανομοιότυπα talk shows.

Για την ιστορία, ο Γρηγόρης και ο Νίκος συνεργάστηκαν στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» του Mega τη σεζόν 2007-2008 και στην παρέα τους είχαν και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Γρηγόρης είχε καταφέρει να «χτίσει» από το 2003 μια δυνατή πρωινή εκπομπή στο κανάλι της Μεσογείων, η οποία με τον ίδιο στο τιμόνι έμεινε στον αέρα έως το 2009.

Η συνύπαρξή του με τον Νίκο Μουτσινά ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες, καθώς είχαν απίστευτη χημεία. Παρ’ όλα αυτά δεν έλειπαν και οι μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες, που συντέλεσαν τελικά στο να μη συνεχίσουν μαζί και στην τελευταία σεζόν του «Ομορφου κόσμου».
Scroll To Top