Το Govastileto.gr σας πάει θέατρο! 5 τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μου λες αλήθεια;», του Florian Zeller, στο θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2, Κυψέλη, 210 8827000 – 210 7707227 ), την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 19:00.

 Όσα πρέπει να ξέρετε για την παράσταση

«ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος  παρουσιάζει από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στο Θέατρο Κάππα  το έργο «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» συστήνοντας στο θεατρόφιλο ελληνικό κοινό τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, τον Florian Zeller, που έργο του ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το έργο «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του… κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα…. και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την “μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της”… περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της  να “λάμψει”.

Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα… διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

papa4

ΠΑΙΖΟΥΝ : Σπύρος Παπαδόπουλος, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Σκηνοθεσία : Σπύρος Παπαδόπουλος Μετάφραση : Νικολέτα Κοτσαηλίδου Σκηνικά : Γιώργος Γαβαλάς Κοστούμια : Μάκης Τσέλιος Μουσική : Παναγιώτης Τσεβάς Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης, Αργύρης Θέος Β΄Σκηνοθέτης : Αργύρης Παυλίδης

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη :19:00 λαϊκή απογευματινή Πέμπτη :19:00 λαϊκή απογευματινή Παρασκευή: 21:00 Σάββατο :18:00 και 21:00 Κυριακή :20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Τετάρτη και Πέμπτη (λαϊκή απογευματινή) Γενική Είσοδος 15 € Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 € Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: Γενική Είσοδος 20 € Φοιτητικό 15 €  Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΟ GOVASTILETO.GR. Μην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας.

 

Οι 5 τυχεροί που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω email, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2014 και θα αναρτηθεί σχετική λίστα με τα ονόματά τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι 5 διπλές προσκλήσεις ισχύουν ΜΟΝΟ για την παράσταση της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου, η οποία αρχίζει στις 19.00.

Οι νικητές θα πρέπει να εμφανιστούν στο ταμείο του θεάτρου ΚΑΠΠΑ, αυστηρά στις 18.30, ώστε να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!