«Δεν θεωρώ ότι είμαστε σταρ! Τουλάχιστον για τον εαυτό μου. Είμαι ένας σεφ που κατά καιρούς έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά του και στην τηλεόραση. Απλά είναι ένα μέσο με μεγάλη απήχηση, που, καλώς ή κακώς, κάνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους όσους εμφανίζονται σε αυτό. Όσο για τις εκπομπές διάφορων σεφ και μαγείρων, ανέκαθεν υπήρχαν στην τηλεόραση, αλλά όχι τόσο πολλές. Το πλήθος τους είναι μια τάση που είχε ξεκινήσει στο εξωτερικό πολλά χρόνια πριν. Είναι φαινόμενο της εποχής και όχι τυχαία. Αφορά σε πολύ κόσμο και πάλι η μαγειρική γιατί ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας για επιστροφή στο σπιτικό φαγητό, το οποίο πια θέλουμε να έχει ιδιαίτερη νοστιμιά και ποιότητα», λέει στον Ελεύθερο Τύπο ο Γιάννης Λουκάκος.