Γυναίκα καταγγέλλει τον Sylvester Stallone ότι τη βίασε στα 16 της με τον σωματοφύλακά του

Γυναίκα καταγγέλλει τον Sylvester Stallone ότι τη βίασε στα 16 της με τον σωματοφύλακά του

Χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Hollywood καθώς ένας μετά τον άλλο, είτε διάσημοι είτε όχι λύνουν τη σιωπή τους και αποφασίζουν να καταγγείλουν δημόσια συμπεριφορές σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Αυτή τη φορά η Daily Mail φέρνει στο φως της δημοσιότητας, μια αστυνομική αναφορά η οποία αναφέρει ότι ο Sylvester Stallone υποχρέωσε μία 16χρονη να πάρει μέρος σε όργιο μαζί με το σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 1986 στο Λας Βέγκας, όταν ο Stallone γύριζε μια ταινία αυτή την περίοδο.

Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ο 40χρονος τότε Stallone την υποχρέωσε να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να κάνει στοματικό σεξ στον ίδιο και στον σωματοφύλακά του.

Η γυναίκα εξήγησε πως ο διάσημος ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και με τον σωματοφύλακά με την απειλή ότι θα «της σπάσει το κεφάλι».

Εξηγεί επίσης πως δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή φοβόταν, αλλά και λόγω της ντροπής και του εξευτελισμού που ένοιωθε από τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Να σημειωθεί πως η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε και κατάφερε να επικοινωνήσει με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απαντήσεις από την πλευρά του Stallone.

 

Scroll To Top