Λευτέρης Πανταζής -Κόνι Μεταξά: Βραδινή έξοδος για μπαμπά και κόρη! Πού τους τσακώσαμε;

Λευτέρης Πανταζής -Κόνι Μεταξά: Βραδινή έξοδος για μπαμπά και κόρη! Πού τους τσακώσαμε;


Το βράδυ της Δευτέρας, ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με την κόρη του Κόνι Μεταξά βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη.

Μπαμπάς και κόρη έφτασαν στο θέατρο και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr. Η Κόνι αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιώργου Βάλαρη «Πετάει πετάει» ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.
Λίγα λόγια για την παράσταση «Ψέμα στο ψέμα»

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιοφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι ένα...τσιουάουα!
Scroll To Top