Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η οικοδέσποινα της καλοκαιρινής, πρωινής εκπομπής του Ant1, τους τελευταίους τρεις μήνες είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την παρουσίαση της ταξιδιωτικής εκπομπής World Party αλλά και από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του Ant1, Nomads.

H μελαχρινή καλλονή και ο tattoo artist γνωρίστηκαν στην εκπομπή που παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη, όταν εκείνος πήγε καλεσμένος. Ο Γιώργος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά και το χαμόγελο της Νικολέττας και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει. Στην τελευταία εκπομπή μάλιστα, η Νικολέττα, ευχαρίστησε τον Ant1 για την γνωριμία με το αγόρι της, επιβεβαιώνοντας έτσι για πρώτη φορά την σχέση τους. Το ζευγάρι θέλει να προστατέψει την σχέση του γι’ αυτό και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα κοσμοπολίτικα μαγαζιά.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η όμορφη Νικολέττα ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της. Η Νικολέττα θα είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, «Beat Buzzer», όπου θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Ο Γιώργος θα ταξιδεύει με το αυτοκίνητό του στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, έχοντας συνεπιβάτες διάφορους celebrities. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο κάθε καλεσμένος να βρει το τραγούδι που ακούγεται και να πατήσει το Buzzer. To γύρισμα των δύο τους πήγε πολύ καλά αν και η αμηχανία ήταν ολοφάνερη. Και οι δύο ήταν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι αφού ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου αυτό που πάντα έψαχνε.