Ο λαμπερός γάμος της Serena Williams και οι διάσημοι προσκεκλημένοι

Ο λαμπερός γάμος της Serena Williams και οι διάσημοι προσκεκλημένοι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Serena Williams καθώς το βράδυ της Πέμπτης παντρεύτηκε στη Νέα Ορλεάνη τον εκατομμυριούχο συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian.

Το ζευγάρι ήταν περιτριγυρισμένο από συγγενείς και φίλους ενώ στην τελετή μεταδίδεται πως ήταν και η δύο μηνών κόρη τους. Καλεσμένοι στα γάμο ήταν πολλοί διάσημοι οι οποίοι έφτασαν στην Νέα Ορλεάνη από το πρωί με ιδιωτικά αεροσκάφη. Kim Kardashian, Venus Williams, Beyonce, Jay Ζ και η Anna Wintour ήταν από τις πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στην δεξίωση μετά το γάμο.Η ηθοποιός Eva Longoria, η τραγουδίστρια Ciara, η παρουσιάστρια La La Anthony και η τραγουδίστρια Kelly Rowland ήταν επίσης μεταξύ των διασήμων που είχαν λάβει πρόσκληση για το γάμος της κορυφαίας αθλήτριας του τένις.

Τα κινητά τηλέφωνα ήταν απαγορευμένα στο χώρο εντός της δεξίωσης η οποία φιλοξενήθηκε στο Contemporary Arts Center. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μια πολυτελής τελετή και πως κάποιο μεγάλο περιοδικό έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τις επίσημες φωτογραφίες.Scroll To Top