Σάλος στο διαδίκτυο με παλιό βίντεο στο οποίο η Demi Moore φιλάει στο στόμα 15χρονο!

 Σάλος στο διαδίκτυο με παλιό βίντεο στο οποίο η Demi Moore φιλάει στο στόμα 15χρονο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα παλιότερο βίντεο της Demi Moore να φιλά επανειλημμένα στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι.

Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί πριν πάρα πολλά χρόνια όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών, αλλά με το μπαράζ σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, προκαλώντας αμφιλεγόμενες αντιδράσεις.

Το στιγμιότυπο φέρεται να είναι τραβηγμένο το 1982 με αφορμή τα γενέθλια του Philip Tanzini, συμπρωταγωνιστή της Demi Moore στην τηλεοπτική σειρά «General Hospital». Στο βίντεο η 49χρονη σήμερα ηθοποιός παραδέχεται μπροστά την κάμερα την μεγάλη αγάπη της για τον Philip, τον οποίο φαίνεται να φιλά στο στόμα τουλάχιστον τρεις φορές. «Αγαπώ τον Philip και είναι ο μοναδικός που αγαπώ... τον αγαπώ βαθιά, είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους... Είναι αλήθεια καταπληκτικός και τον αγαπώ πραγματικά». Σε άλλο σημείο, προφανώς αστειευόμενη, λέει πως σκοπεύει να τον παντρευτεί κιόλας, παρόλο που τότε ήταν ήδη παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Freddy Moore, με τον γάμο τους ενώ η ίδια ήταν 17 ετών.

Ο Philip Tanzini μετά την εμφάνισή του στη σειρά ακολούθησε μια πιο «άσημη» καριέρα και σήμερα εργάζεται ως εκφωνητής για διάφορα τηλεοπτικά σόου και διαφημιστικά. Αν και το βίντεο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά το 2012, ήρθε ξανά στο φως με αφορμή τα δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης τον τελευταίο καιρό στο Χόλιγουντ και η αλήθεια είναι πως έχει διχάσει τους θεατές.

Πολλοί καταδικάζουν την συμπεριφορά της Demi Moore σχολιάζοντας πως ήταν απαράδεκτο να ερωτοτροπεί και φιλά ένα 15χρονο αγόρι στο στόμα με τέτοιον τρόπο, ενώ άλλοι θεωρούν εντελώς αθώα την κίνησή της, σημειώνοντας πως η πολιτική ορθότητα έχει προκαλέσει «κυνήγι μαγισσών» στο διαδίκτυο που τα βλέπει όλα «ένοχα».

Στο βίντεο η Demi Moore φαίνεται να φιλά τον 15χρονο ηθοποιό στο στόμα σε τρεις διαφορετικές στιγμές.

Scroll To Top